Rode draad tipt

  Zoek
  Filter
  Datum

  Back on track... door Inge

  Langzaam maar zeker durven mensen weer plannen maken. Want lezen, voorlezen, het boekenaanbod verkennen, kamishibai, ... is een reis die we samen kunnen maken.

  reactie
  Lees verder

  Wolven door Inge

  De kracht van verbeelding. Of hoe dun de lijn tussen echt en niet echt is. Tussen in of uit het hoofd...

  reactie
  Lees verder

  Kikker en pad door Inge

  Het is bedtijd. De jongens hebben net nieuwe rode en gele kaarten gemaakt. Het ziet er niet naar uit dat hun voetbalmatch snel gedaan zal zijn. Maar de jongste moet nu echt wel naar bed. Sinds enkele dagen staat het dikke boek van Kikker en Pad op ons leesmenu. Elke avond kiest zoonlief een verhaal uit het boek.

  reactie
  Lees verder

  De b van boek door Inge

  Voor de eerste keer kwam er een vriend logeren bij de jongste. Niet zomaar een vriend. Zijn beste vriend. Dat was best spannend. Zo spannend dat de dag al om 5u30 begon.

  reactie
  Lees verder

  Roald Dahl door Inge

  Als Roald Dahl nog zou leven zou hij volgende maand 100 worden. Hij leeft. Al zal hij zelf geen 100 kaarsjes kunnen uitblazen. Zijn verhalen leven. Ze leven voort.

  reactie
  Lees verder

  Over wolven en lekkere geitjes door Inge

  Hij bladert elke avond door het dikke sprookjesboek van Grimm als ware het de menukaart van een toprestaurant. Wikkend en wegend, watertandend bij elk sprookje dat zich aandient. De wolf en de zeven geitjes. Al enkele avonden op rij staat dit op het menu.

  reactie
  Lees verder
  Social
  Contact
  +32 497 57 19 69